Voi surkeuksien surkeus miten surkeassa kunnossa voikaan ihmisen vatsalihakset olla. Punnersin aamulla Winsorin pilateksen 20 minuutin ohjelman hiki päässä. Voi Jesse sentään, että ei meinannut millään nämä selluliitin vuoraamat vatsalihakset pystyä edes tuohon. No jostainhan se on aloitettava. En tiedä montako vatsalihastreeniä pitää vetää ennen kuin lihakset on siinä kunnossa, että pääse ilman helpotusta ylös.

Liikunta jäi siis tänään tuon pilateksen ja nurmikon leikkuun varaan. Lähdin riemumielin harrastamaan puutarhaan hyötyliikuntaa ja virittelin askelmittarin mittaamaan ruohonleikkurin kanssa tallattua matkaa. Mittarin mukaan askeleita tuli rapiat 1800 ja matkaa vähän alle 900 m. Jostain takaraivooni on iskostunut, että laihduttajan pitäisi saada päivän aikana askelmittariinsa yli 13 000 askelta. Okei, nyt en ajanut kuin puolet meidän pihasta (aikapulan takia), mutta tuolla askelmäärällä saisin käydä kaikkien lähinaapureiden pihat ajamassa, että saisin tarvittavat askeleet mittariin. Voi h****ti Erkki Epätoivo alkaa hiipiä mieleen. Saiskohan ruohonleikkurin ulkoiluttamisesta mitään lisäpojoja???

Päivällä panttailin syömisiä kun illalla oli tiedossa Naistenilta erään ystävätteren luona. Kohta viikkoon en ole syönyt mitään valkoisista jauhoista tehtyä eli olen jättänyt vaalean leivän ja pullat. Okei tunnustan, siis olen syönyt leipää, ruispaloja lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina kaksi palaa/päivä. Ja ruispalathan eivät ole täyttä ruista, ei kai niistä nykyisten sääntöjen mukaan saisi käyttää nimitystä RUIS ellei sisällä tiettyä määrää (% jota en muista) ruista. Enivei siis lounaan korvasin pirtelöllä, en millään mäkkärin pirtelöllä vaan tuollaisella herban pirtelöllä. Päivälliseksi söin kaalilaatikkoa. Naistenillassa oli tarjolla suppilovahveropiirakkaa (slurps), suklaa-mustaherukkakakkua ja rahkaomenapaistosta. Kaikkia otin en kuitenkaan isoja paloja, eikä yhtään ole huono omatunto. Huomenna vaan aamusta rasvanpolttolenkille!

Muuten törmäsin netissä tällaiseen vihjeeseen:

Laihdutus vinkki #1: Vaihda kahvi vihreään teehen!

Ala juoda vihreää teetä kahvin sijaan, tulet jo tämän elämänmuutoksen takia laihtumaan jopa 4,5kg kuudessa viikossa. Tämä siksi että kahvissa on orgaanisia happoja, jotka nostavat verensokeri-, insuliinitasoa. Insuliini estää rasvan poistumista kehostasi. Kun siirryt vihreään teehen, saat tarvitsemasi kofeiinin pysyäksesi pirteänä, mutta insuliinitasosi laskee ja kehon rasva alkaa kulumaan suhteellisen nopeaa tahtia. Kokeile itse ja huomaa miten jo tämä pieni elämäntavanmuutos saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi (ja näyttämään paremmalta)!

Vinkki löytyi sivulta laihduttaminen.org

yt. Päärynä-Sisko