Hyvässä seurassa voin jopa olla syömättäkin, mutta yhdessä syöminen se vasta mukavaa onkin!

Vyötärönetsintäprojekti on kyllä mielessä koko ajan, mutta tilannekohtaiset poikkeamat eivät tuota mitään ongelmaa. Valitettavasti...
Rakas sielunsiskoni oli meillä pitkästä aikaa, ensivisiitillä kaksikuisen vauvansa kanssa. Lyyppö on koko neljännesvuosisataisen tuttavuutemme ajan ollut intohimoinen urheilija, uskomattomalla itsekurilla varustettu järki-ihminen. Paljon mukavia asioita olemme vuosien varrella tehneet, mutta syömisen iloja hänen kanssan ei oikein voi jakaa. - Myönnetään, olen vaan kateellinen, kun joku osaa katsoa mitä ja kuinka paljon suuhunsa laittaa.
Raskaus ja imetyksen aikainen elämä on antanut Lyypölle rentoutta syömisen suhteen ja sitäpä sitten toteutimme pizzalla käymiseen ja Aino-jäätelön syömiseen. Jotta taas on syytä kiristää otetta ja harrastaa hyöty- ja oikeeta liikuntaa.
Toivon yhteistyökykyä ja suosiollisuutta rojektillemme myös itse säiden haltialta, että aurinko paistaisi ja nurmikko olisi kuivaa! Askelmittari kyytiin ja ruohoa leikkaamaan - sitäkin piisaa. Pari kuutiota multaa odottaa myös siirtämistä paikasta kolmanteen, ennen lumen tuloa. Kaikenlaista kottikärryn perässä juostavaa hommaa on siis yhdelle syysviikonlopulle aivan riittävästi.
Kun en sitten vaan palkitsisi itseäni reippaasta ulkoulusta ja raskaasta työstä liian avokätisesti ja herkullisesti... Fazerin sininen ei oo hyvä välipala, vaikka olis kuinka reipas. Muista se!