Ihan ekaks, toi laihduttaja sanana on ihan hirvee. Meidän selluliittisiskojen tarkoitus on pistää elämä viimeisen kerran remonttiin syömisen ja kuntoilun suhteen. Mikä siis olisi parempi nimike sellaiselle immeiselle, joka haluaa laihtua ja olla paremmassa kunnossa ja myös pitää sen saavuttamansa painon ja kunnon lopun ikäänsä? Tuo laihduttaja sana on jotenkin niin "väliaikainen" siis jos kukaan ymmärtää mitä tarkoitan. Eli laihduttaja ihmisenä laihduttaa aina, kun laihduttaja laihtuu se lopettaa laihduttamisen ja taas lihoo jne. Tai niitähän kutsutaan jojo-laihduttajiksi. Kuitenkin parempaa nimitystä kaivataan!

Villakoiran ytimeen, eli miten selvitä ensimmäisestä viikonlopusta ja tulevistakin? Viikonloppuisin yleensä tulee tehtyä parempaa ruokaa ja on jälkiruoat sekä sipinät ja mässyt. Niin ja joskus jopa vielä saunaoluetkin. Vinkkejä otetaan vastaan!
 Ensimmäisen heikon hetkeni koin eilen. Omena-siskoin kanssa juhlimme viikolla ollutta merkkipäivääni, ihan siististi syömällä leipomaani marjatorttua (omppujuustopiirakan ohjeella) sekä ruismaustekakkua ja vihreää teetä. Ei siinä mitään se oli ihan okei. Sisko toi lahjaksi ihanan uuden Nipsumukin ja -kulhon (kiitos Omena-siskosein). Omissa tunnontuskissaan kun oli edellisenä päivänä pizzaa ja ainoa vedellyt naamaansa, pisti meikän ihan koetukselle! Muki oli täynnä cashew- ja saksanpähkinöitä, aaahhhh!!! No pakkohan ne oli siitä syödä, ettei mene pähkinät piloille ja tarvi linnuille talvella syöttää.

Illalla tuli kavereita kylään rapujen kanssa. Minä pikaisesti väsäämään päivällisestä jääneistä perunoista turkkilaista perunasalaattia. Siinähän se ilta meni - RUOKAPÖYDÄSSÄ ISTUEN JA SYÖDEN. No en ihan mässänyt kuten ennen, ehkä kymmenkunta rapua söin, puolikkaan leipäpalan ja ihan maistelin vain kahta erilaista juustoa. Mutta sitä perunasalaattia kyllä tuli syötyä ehkä vähän liikaa. Aamulla sitten olikin turvonnut olo, kun oli syönyt suolaista. Onneksi säät ovat suosineet tänään ja on ollut kaunis, aurinkoinen syyspäivä. Rääkkäsin itseäni taluttelemalla taas ruohonleikkuria ja nyt on koko piha ajettu, osaltaan kahteen kertaan (oli päässyt ruoho vähän pitkäksi). Toivottavasti ravut ja perunasalaatit on kulutettu.